Zaključena konferenca CEE AUTOMOTIVE v Pragi

Zaključena konferenca CEE AUTOMOTIVE v Pragi

21. 10. 2016 | Novice

V Pragi je potekala največja avtomobilska konferenca v Centralni in Vzhodni Evropi z udeleženih več kot 200 vodilnih OEM-ov, direktorjev nabav, večjih kupcev ter ostalih. Na letošnji konferenci so bili prisotni tudi nekateri člani ACSa, konference pa se je udeležila tudi Tanja Mohorič, direktorica ACS Slovenskega avtomobilskega grozda.

Prvi dan konference je potekalo 5 ločenih panelov, namenjenih različnim temam in izzivom. Direktorica ACS-a je sodelovala na panelu na temo Evropski in globalni trendi v avtomobilski industriji, napovedi in iniciative pilitikam. V 10-minutni predstavitvi je predstavila projekt Slovenski Center Zelene Mobilnosti.

Drugi dan konference so potekali še 3 ločeni paneli, izvedenih pa je bilo tudi 8 okroglih miz. Eno izmed okroglih miz sta gostila SPIRIT Slovenija, javna agencija in ACS Slovenski avtomobilski grozd, ki sta ju zastopala Matej Skočir, vodja sektorja za spodbujanje internacionalizacije in tujih neposrednjih investicij pri SPIRIT Slovenija in Tanja Mohorič, direktorica ACS.

Več o konference si lahko preberete v izjavi za javnost.

Konferenca CEE Automotive je odlična priložnost za predstavitev in vzpostavitev konkretnih kontaktov. Med drugimi smo pridobili kvaliteten kontakt z direktorjem nabave v Volkswagnu, s katerim se dogovarjamo o obisku in predstavitvi naših članov.

****

Dodatne informacije: GIZ ACS, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj