Vabimo vas na sejem Feel the Future

06. 10. 2017 | Novice

V dneh med 19. in 21. oktobrom 2017 se bo na Celjskem sejmišču odvijal 1. sejem inovativnih digitalnih rešitev FEEL THE FUTURE.

Digitalizacija v Sloveniji  je nujno potrebna in lažje se bo dosegla, če se združijo moči. Na 1. Sejmu inovativnih digitalnih rešitev se bodo odpirala vprašnja o razvoju digitalizacije in hkrati ponujali odgovore v obliki tehnoloških rešitev.

Prvi dan sejma bo visoki gost bo gostujoči predavatelj dr. Dirk Arnold, podpredsednik za znamko BMW i in področje e-mobilnosti.
Dirk Arnold je strokovnajk s področja makretniga, korporativnega komuniciranja in vrhunski strateg je že več kot 15let del podjetja BMW Group.
Mobilnost v prihodnosti je vsekakor trajnostna, povezana, električna in avtonomna. Za slovenska podjetja je zelo pomembno kako se bo razvijala avtomobilska industrija razvijala v prihodnosti. Dirk Arnold bo podal vpogled v razvoj trendov in spremembe, ki so na pohodu tako za avtomobilsko industrijo kot za celostno družbo. Po predavanju bo na voljo za vprašanja in druženje.

Na sejmu Feel teh Future se bo predstavil tudi projekt EDISON Slovenija - referenčna država zelene mobilnosti.

Vabljeni na sejem, ki poganja digitalne spremembe.

Dogodek podpira tudi SRIP ACS+.

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podelsnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si


Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

Nazaj