USPEŠNO IZVEDENA NAVDIHUJOČA DOGODKA MOBILNOSTI V OKVIRU EVROPSKEGA TEDNA MOBILNOSTI TER DNEVA BREZ AVTOMOBILA

V torek 22. septembra 2020 smo v sodelovanju s člani SRIP ACS+ in partnerstvom EDISON izvedli dva dogodka polna energije in vizije, ki ponovno dokazujeta, da se transformacija mobilnosti v Sloveniji dejansko dogaja in da so naši člani v središču aktivnosti.

Dopoldne smo s člani in partnerji v organizaciji vrtca Mladi rod v Ljubljani izvedli delavnice v okviru dneva brez avtomobila in našim najmlajšim predstavili pomembnost peš hoje, kolesarjenja ter uporabe javnega potniškega prometa. Dogodek je bil nepopisno živahen, otroci pa si bodo za vse življenje zapomnili nepozabne vožnje s kavalirjem, tovornim kolesom, sodobnim avtobusom ter poligon doživetja ob peš hoji.

Popoldne pa smo se srečali na Jesenskem srečanju partnerstva EDISON, na katerem smo predstavili nastajajočo zakonodajo, nacionalni projekt za polnilno infrastrukturo ter predstavili projekte članov. Po uradnem delu pa smo se s člani in partnerji podružili, si izmenjali veliko koristnih informacij ter se z mreženjem, kot verjamemo, še približali novim partnerstvom za transformacijo mobilnosti v Sloveniji.

S podpisom pisma o nameri so k partnerstvu EDISON pristopila štiri podjetja. 

  

«Spremembe ne bodo nastale z delovanjem posameznikov temveč z delovanjem partnerstev.« je izjava enega izmed članov in s to navdihujočo in resnično izjavo se popolnoma strinjamo.

Zato organizacija Zimskega srečanja EDISON partnerstva že poteka in vas s tem vabimo, da si že zdaj rezervirate torek popoldne, 15. decembra 2020.

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj