Razpis za start-upe "Paris Living City Awards"

11. 08. 2017 | Novice

Iz strani Paris&Co, agencija za gospodarski razvoj in inovacije mesta Paris so na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport prejeli razpis za prijavo strt-upov na natečaj paris Living City Awards.

Natečaj je namenjen inovativnim projektom s področja energetskega prehoda v mestu, pametnega urbanega načrtovanja, trajnostne logistike in mobilnosti v mestu, urbanega kmetovanja, zdravstvenega varstva in dobrega počutja v mestu ipd.

Najboljši projekt bo nagrajen z nagrado v vrednosti 12,000 evrov.Start-upi, ki se bodo uvrstili med Top 10, se bodo lahko med 11. in 12. decembrom 2017 v Parizu predstavili pred žirijo investitorjev, znanih podjetnikov in mentorjev.

Start-upi iz Evrope bodo prejeli povrnjene stroške letalske karte v višini 500 evrov. Imeli bodo priložnost srečanja s člani Club Open Innovation, ki ga sestavlja 60 velikih podjetij, ter predstavitve svojih rešitev na Cité de la Mode et du Design v Parizu.

10 finalistom bo omogočeno tudi enomesečno brezplačno bivanje v inkubatorju Paris & Co. Rok prijave je do 10. oktobra 2017.

Kontaktni mail za več informacij je: chloe.vincent@www.grandsprixinnovation.paris

Linka za prijavo: grandsprixinnovation

****

Nazaj