Obisk sejma FIHAV na Kubi

19. 09. 2017 | Novice

Ministrstvo za zunanje zadeve in Gospodarska zbornica Slovenije bosta v primeru zadostnega interesa slovenskega gospodarstva organizirala obisk gospodarske delgacije na Kubi med 27. oktobrom in 2. novembrom 2017, v času sejma FIHAV.

Poleg obiska največjega splošnega sejma v regiji, bo v sodelovanju s Kubansko gospodarsko zbornico iz Havane na sejmišču organizirana tudi poslovna konferenca z namenom predstavitve naše države in gospodarstva ter poslovni razgovori med slovenskimi in kubanskimi podjetji.
V lanskem letu je na sejmu FIHAV sodelovalo okoli 4500 razstavljavcev iz preko 60 držav.
Za udeležence slovenske gospodarske delegacije je organizirano skupinsko potovanje, namestitev ter lokalni transferji po predvidenem programu.
Program obiska je v priponki. Pošiljamo vam tudi obrazec "company profile", ki ga prosim izpolnite v angleškem jeziku. Vabimo vas, da pregledate Poslovni direktorij kubanskih podjetij. V kolikor imate interes za srečanje s katerim od navedenih podjetij oz. institucij, bomo obvestili kubansko stran, ki bo v pomoč pri organizaciji srečanj.

V primeru vašega interesa za obisk sejma FIHAV in poslovne konference, nam po elektronski pošti v angleškem jeziku pošljite izpolnjen obrazec (Company profile). Vašo prijavo nam prosim pošljite najkasneje do  petka 22. septembra 2017 na naslov:

katarina.kuznik@gov.si  ali  marko.jare@gzs.si

Program: program2_Kuba.docx

company_profil.docx

ProCuba_Directorio_Comercial_2015_web_Baja.pdf

****

Nazaj