Izbrana podjetja za dogodek DAN SLOVENSKIH DOBAVITELJEV V BMW Group v Munchnu

24. 02. 2016 | Novice

V okviru Javnega povabila za sodelovanje na dogodku »Dan slovenskih dobaviteljev« v BMW Group 2. junija 2016, ki ga je objavila SPIRIT Slovenija, javna agencija je interes za sodelovanje izrazilo 45 podjetij. Za sodelovanje na dogodku pa je BMW izbral le 19 podjetij.

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Slovenski avtomobilski grozd (ACS), BMW Group in BMW Group Slovenija smo 1. oktobra objavili Javno povabilo k sodelovanju na Dnevu slovenskih dobaviteljev v BMW, ki bo potekal na sedežu koncerna. S strani koncerna BMW v Münchnu prejeli seznam z njihove strani izbranih podjetij.

Za sodelovanje na dogodku so bila izbrana podjetja ABCS sistem d.o.o.,  ARGAS d.o.o., CIMOS d.d., COMTRADE d.o.o., Domel d.d., ETREL d.o.o., HIDRIA Rotomatika d.o.o., IOLAR d.o.o., IONEX d.o.o., KOLEKTOR Group d.o.o., LTH CASTINGS d.o.o., MLM, Mariborska livarna maribor d.d., NERVteh d.o.o., OPREMA RAVNE d.o.o., PLASTIKA SKAZA d.o.o., SILIKO d.o.o., TALUM d.d., TEVEL, Teve varnost elektronika d.o.o., TPV d.d. in VEPLAS d.d..

Vsem izbranim podjetjem čestitamo.

****

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, Tina Lukan, 01/530 98 26, tina.lukan@spiritslovenia.si

                                GIZ ACS, Dunja Podlesnik, 01/236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

 

Nazaj