GIZ ACS prejel najvišjo bonitetno oceno odličnosti AAA

GIZ ACS prejel najvišjo bonitetno oceno odličnosti AAA

18. 09. 2019 | Novice

GIZ ACS po analizah za leto 2019 spada v 9,6% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA.

Analitična hiša Bisnode, ki je največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 19-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji.

Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih subjektov za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12-ih mesecih. Bonitetno oceno odličnosti imajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju.


GIZ ACS po analizah za leto 2019 spada v 9,6% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji ter se tako uvršča v najvišji razred AAA.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven. Z njim se lahko izpostavite pred vašo širšo fizično in poslovno javnostjo, se pohvalite in še dodatno utrdite zaupanje, hkrati pa ga lahko uporabite kot dodatno referenco pri razpisih ter poslovanju tako z domačimi, kot tudi tujimi poslovnimi partnerji.

Zahvala za doseženo bonitetno oceno odličnosti AAA gre članom GIZ ACS, saj brez njihove podpore tega rezultata ne bi bilo moč doseči.

 

 

**** 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

srip Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

 

 

 

 

Nazaj