VABIMO! Logistični kongres Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2020

-

V dneh med 1. 3. aprilom 2020 bo v Portorožu že 8. mednarodni Logistični kongres Oskrbovalne verige v znanosti in praksi.  


V okviru letošnjega kongresa bodo obravnavane različne teme z velikim poudarkom na celoviti digitalni in poslovni transformaciji, modernih tehnologijah v logistiki in transportu, umetni inteligenci in veliko več.

 

Na kongresu bodo predstavljeni primeri dobrih praks tudi iz podjetij avtomobilske industrije BMW GROUP, BROSE in REVOZ. Več o programu dogodka in sodelujočih govorcih si lahko preberete v priponki.

GIZ ACS je partner Logističnega kongresa, zato lahko člani SRIP ACS+ ob prijavi na kongres izkoristite 15% popust pri kotizaciji. Prijavo lahko izvedete na povezavi

Za dodatne informacije pa sem vam z veseljem na razpolago.

 

Vljudno vabljeni!

 

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

 

 

Nazaj