NAPOVEDUJEMO: TEČAJ ZA PRESOJEVALCE PROCESA VDA 6.3 IN METODOLOGIJA 8D ZA VODENJE UKREPOV

-

Dobavitelji v avtomobilski industriji morajo zagotavljati visoko stopnjo kakovosti v vseh svojih procesih. V SRIP ACS+ bomo zato za vas, člane izvedli skupino izobraževanj, namenjenih notranjim presojam sistema vodenja kakovosti v avtomobilski industriji.

Zaradi možnosti sofinanciranja izobraževanj, SRIP ACS+ s pomočjo izvajalcev SIQ Ljubljana, organizira izobraževanja za zaprte skupine članov ACS in zato cenovno ugodneje.


V mesecu avgustu in spetembru napovedujemo dve izobraževanji.

23. - 24. 8. 2021: Tečaj za presojevalce procesa VDA 6.3 (3. izdaja, 2016)

Na delavnici se bodo udeleženci usposobili za vpeljavo, planiranje in izvajanje presoj izdelka, kar je zajeto kot zahteva v IATF 16949:2016, v skladu s smernicami VDA 6.5. Predstavili bomo razliko med »presojo izdelka« ter »kontrolo razporeditve in funkcionalnim preskušanjem - rekvalifikacijo«, kjer se v praksi opažajo različne interpretacije in napačna razumevanja teh dveh izrazov - zahtev.

3. 9. 2021: Metodologija 8D za vodenje ukrepov

Na delavnici se bodo udeleženci seznanili, kako lahko z metodo 8D dolgoročno odpravite nastale težave in predvsem preprečite njihovo ponavljanje. Na konkretnih primerih iz prakse ter na podlagi medsebojne izmenjave mnenj in izkušenj boste spoznali ustrezne pristope, pomen timskega dela ter potrebne korake za ustrezno ukrepanje.

 

****

 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Mateja Šturm, 01/236 17 35, mateja.sturm@acs-giz.si

Nazaj