INTERNATIONAL MOBILITY DAYS 2020 - spletni dogodek

-

Mednarodni Mobility Days združujejo podjetnike in raziskovalce na področju mobilnosti s celega sveta

Advantage Austria, skupaj z Enterprise European Network organizira mednarodno konferenco na temo mobilnosti, ki bo potekala virtualno od 19. do 20. novembra 2020.


Glavna tema letošnjega dogodka bo Urban Mobility.


Kaj dogodek ponuja?
Prvi del: Predavanja in pogovori
Kaj so sodobni trendi na področju mobilnosti? Na katerih področjih vodi Avstrija v svetovnem merilu? Katere države rišejo smernice prihodnosti? Konferenca Vam ponuja možnost, da se udeležite strokovnih pogovorov na omenjene teme.

Drugi del: Razstava
Idealna priložnost za navezovanje novih stikov ali iskanje idej za nove projekte. Predstavilo se bo okoli 30 avstrijskih razstavljavcev s področij mobilnosti, prometne infrastrukture, mobilnih storitev itd.

Tretji del: Mednarodni B2B sestanki
Pričakujemo okoli 400 obiskovalcev iz več kot 40-ih držav sveta ter okoli 500 vnaprej dogovorjenih B2B sestankov. Izkoristite priložnost in se povežite z raziskovalnimi inštitucijami ter podjetji. Prisotne bodo tudi pisarne ADVANTAGE AUSTRIA s celega sveta.

Več informacij o programu in prijavi najdete tukaj.

Udeležba je za slovenska podjetja brezplačna. Več informacij o pogojih udeležbe najdete tukaj. Pri prijavi kot slovensko podjetje izberite kategorijo "FOREIGN VISITOR"!

 

**** 

 

Nazaj